Elege lett az apjából Meghan hercegnének
2018-08-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A sussexi hercegnének nincs könnyű dolga a családjával. Az apja most éppen öngyilkosságról beszélt a sajtónak, Meghan Markle pedig azt szeretné, ha az édesapja visszafogná magát.

Meghan Markle már nem dől be az apja krokodilkönnyeinek, hiszen a múltban már elég sok hasonlóval próbálkozott a férfi. A nyugdíjas Thomas Markle (74) rengeteg interjút adott az elmúlt hónapokban, amelyekben a lányával való kapcsolatára panaszkodik. Most éppen azt állítja, az is jobb lenne ha meghalna. Egy közeli barát szerint Meghannek ebből már nagyon elege van.

– Meghan azt kívánja, bár Thomas abbahagyná a sajtónak tett nyilatkozatokat. Ez az egyetlen születésnapi kívánsága apjától – mesélte a barát.

A forrás még azt is hozzátette, hogy a 37 éves hercegnének továbbra sem áll szándékában, hogy felvegye a kapcsolatot az apjával.

– Először is meg van sértve, továbbá nem bízik abban, hogy apja nem teregetné ki a privát beszélgetésüket is. Nem rosszindulatból teszi ezt Meghan, csak már olyan sokszor kellett csalódnia az apjában, hogy ezúttal nem akar bedőlni a férfi krokodilkönnyeinek. Thomas mindeközben arról nyilatkozik, mennyire fél, hogy nem láthatja majd unokáit – mondta az informátor.

Meghan három hónapja nem áll szóba az apjával, aki korábban például szóról szóra eladta a sajtónak azt is, hogy miről beszélgetett Harry herceggel.

A hercegnét egyidejűleg féltestvére, Samantha is folyamatosan támadja a médiában, így Meghannek igazán meggyűlik a baja családjával – írja a Mirror.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.