Ekkora vagyonra tehet szert Pártos Csilla
2018-07-05  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Újabb tárgyaláson nézett farkasszemet Pártos Csilla és volt férje, Szűcs Csaba, mivel jelenleg is tart a házassági vagyonjogi perük.


Kiderült, hogy Csilla a vagyon felére, közel 82 millió forintra tart igényt gyermeke apjától, vagyis pontosabban volt anyósától, Pécsi Ildikótól, mivel Csilla és a volt férj szétköltözése, után egy hónappal a színésznőre és férjére, Szűcs Lajosra szálltak az ingatlanok ajándékozás útján.

– Nem lehet valakit ötvenévesen, anyagilag teljesen lenullázva kitenni az utcára, úgy, hogy mindenét, a fél életét tette bele a házasságba, a közös életbe. Azt tartanám igazságosnak, ha kiderülne, hogy nekem mennyi pénzem, munkám, energiám és szeretetem volt ebben az egészben. Valamint fontos lenne az is, hogy a fiamat egészséges körülmények között, úgy, ahogy azt megérdemli, tudjam nevelni és segíteni, hiszen erről ő nem tehet – nyilatkozta a Blikknek a tárgyalás után Csilla, mint felperes. Az egykori műsorvezető gyermeke szeretne kimaradni az ügyből, nem viseli jól a szülei pereskedését.

– El lehet képzelni, milyen állapotban van Csabi, évek óta azt látja, hogy a szülei között mindez megtörténhet. Ezt sokkal szebben kellett volna intézni. Rendben van, hogy Csaba új életet akart kezdeni, de – főleg egy közös gyermek mellett – nem lehet a régi életet egy tollvonással áthúzni. Az viszont elgondolkodtató, hogy a gyermekünk mellettem tart ki annak ellenére, hogy nekem semmim sincs, a másik oldalon viszont biztosított az anyagi jólét. Ez – azt gondolom – elég beszédes – mondta Csilla.

– Amellett, hogy évekig nem a bíróság által megítélt gyerektartási díjat kaptam, s semmilyen segítséget nem adnak a közös fiunk életének egyengetéséhez, nekem óriási nagy probléma a per ezen szakaszában, hogy el kellett költöznöm, így teljesen nulláról kellett új életet kezdenem. Nem elég, hogy az embert idegileg felőrli egy ilyen, a családja elleni per, de még anyagilag is nehezítve van – nyilatkozta a Blikknek Pártos Csilla.

A sors hozta össze új szerelmévelDániellel. Bár hivatalosan az édesanyjához költözött át Pártos Csilla, szinte az első pillanattól fogva a férfinél lakik. Ügyvéd kedvesétől minden segítséget megkap, ő képviselte kedden is a bíróságon. – Nem is tudom, hogy bírnám nélküle, de a sors azokat ajándékozza meg, akiknek szükségük van rá és megérdemlik – mondta Csilla.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.