Ekkor derülhet ki a királyi baba neve
2018-04-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hazatért hétfő este a kórházból Katalin cam­bridge-i hercegné (36), aki hétfő délelőtt hozta világra kisfiát. A hercegné alig fél napot töltött a londoni St. Mary’s Kórház szülészeti magánklinikáján, harmadik gyermekét, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban, brit idő szerint 11:01 órakor szülte meg, 3827 grammos súllyal. A szülésnél Vilmos herceg is végig jelen volt, ahogy a korábbi alkalmaknál is.

Úgy tudni, Vilmos gondos és lelkes apuka, aki szívesen részt vesz a gyerekek körüli teendőkben. – Kifejezetten szereti a gyerekeket fürdetni – mondta egy bennfentes.

Katalint és az újszülöttet délután rövid időre meglátogatta a házaspár első- és másodszülött gyermeke, György herceg (4) és Sarolta hercegnő (2) is, akiket Vilmos herceg (34) vitt be a kórházba közeli rezidenciájukról, a Kensington-palotából.

Vilmos ezután hazavitte gyermekeit, majd visszatért Katalinért és az újszülött kis­fiúért. Katalin tökéletes sminkben és csinos ruhában lépett ki az ajtón, mint eddig minden gyermeke születésénél, és széles mosollyal az arcán pózolt a fotósoknak, karjában tartva gyermekét. Katalint pár órával a szülés után már stylist és fodrász vette kezelésbe, hogy tökéletes formában jelenhessen meg a sajtó előtt. Nem sokkal később, a herceg által vezetett autóval távoztak a kórházból, rendőri biztosítás mellett.

A kis jövevényt nagyon várták a Kensington-palotában, ahol jóval kevesebb személyzetet alkalmaznak jelenleg a szülők, mint Diana hercegné (†36) és Károly herceg (69) tette, amikor ott éltek. Amikor Vilmos herceg kisgyermek volt, a háztartásban dolgozó személyzet mellett egy tucat külön szakember dolgozott teljes munkaidőben, mint például egy öltöztető csak a hercegné számára, egy komornyik, valamint egy inas, aki kizárólag a herceg kéréseit teljesítette. Bennfentesek szerint a szülők mindent elkövetnek, hogy Györgyöt és Saroltát a lehető legjobban beavassák kistestvérük életébe. A szülők most kifejezetten arra törekszenek, hogy György herceg napi rutinját ne zavarják meg, aki éppen most kezdte meg a nyári iskolát.

Vilmos és Katalin előző két gyermekénél is várt egy ideig, mire hivatalosan bejelentették, hogyan is hívják majd a kicsiket. A fogadóirodák ennek ellenére már beindultak. A legesélyesebbnek az Arthur név tűnik, de az Albert sincs lemaradva túlságosan. Az Albert II. Erzsébet édesapja, VI. György – aki koronázásáig az Albert névre hallgatott – előtt lehet főhajtás, míg az Arthur a britonok legendás alakja, Artúr király miatt lehet befutó.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.