Egyéjszakás kalandjairól vallott Fluor Tomi
2019-03-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Megelégelte az egyéjszakás kalandokat Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi. A zenész úgy véli, rengeteget változott az elmúlt tíz évben, kicsit lenyugodott. A féktelen bulizásból kicsit visszavett, és hasonlóan akar cselekedni az egyéjszakás kalandokat illetően is.

– Ameddig el lehet menni a csajozásban, én elmentem. Hogy minden alkalommal más nő mellett ébredek, az már elvesz az életemből, semmint hozzáad. Nem akarok álszent lenni, megeshet, hogy becsúszik még egy-két kaland, de már vágyom egy rendes kapcsolatra – mondta a hot! magazinnak Fluor Tomi, aki úgy véli, pörgős munkája a legtöbb korábbi barátnőjét szépen lassan kiborította.

A rapper egyébként nem keresi erőltetetten az igazit.

– Nem erőltetem. Egyébként az elmúlt két évembe nem is nagyon fért volna bele egy kapcsolat, magamra sem volt elég időm. Idén más a helyzet, nem vállaltunk annyi bulit, akár jöhetne is egy kis románc. És persze, már jó lenne újra szerelembe esni – mondta a magazinnak Fluor Tomi, aki már a családalapításon is gondolkozik, hiszen nem akar a baráti társasága mögött kullogni ilyen szempontból.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.