Egyediség üvegbe zárva
2018-07-06  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Sokan azért vesszük meg leginkább a lekvárt a boltban, mert úgy gondoljuk, hogy ezen finomság elkészítéséhez órákra van szükség. Régen nagymamáink idejében talán ez még így is volt, de ma már teljesen más a helyzet. A Koronás Befőzőcukor remek megoldás lehet mindenki számára ebben a rohanó világban, hiszen nem kell órákat a tűzhely mellett állnunk ahhoz, hogy elkészüljön a Mi saját lekvárunk. A befőzőcukorral csupán 6-8 percre van szükségünk és már készen is vagyunk. A cukor tartalmaz minden más olyan adalékot is, mely elengedhetetlen a befőzéshez. Így nekünk tényleg csak az a legfontosabb feladatunk, hogy megtaláljuk azt a tökéletes helyszínt, ahol a legfinomabb gyümölcsöket tudjuk beszerezni lekvárunkhoz. Az elkészítés után pedig nem marad más hátra, minthogy élvezzük az ízeket kedvünk szerint, akár kenyérre kenve, palacsintába töltve vagy sütemények kiváló alapanyagaként.

Természetesen képzeletünk szabadon szárnyalhat, ha unjuk a jól megszokott ízeket és valami izgalmasabbra vágynánk. Legyünk kreatívak és ízesítsük lekvárunkat különleges aromákkal vagy fűszerekkel, például chilivel, bazsalikommal, rozmaringgal, levendulával, fahéjjal vagy akár vaníliával. Ha pedig még nincs ötletünk, hogy mivel tegyük még egyedibbé lekvárunkat, akkor az azenlekvarom.hu nyújt kitűnő segítséget, hiszen a hagyományos ízek mellett csaknem 40 különleges receptet találunk az oldalon. Ahhoz, hogy lekvárunk kívül is egyedi legyen, alkossuk meg saját címkénket és ajándékozzuk meg akár családtagjainkat is egy általunk készített üveggel.

Az ízek megalkotása közben pedig adjon plusz motivációt az is, hogy ha szerencsések vagyunk, akkor akár megnyerhetjük az értékes heti ajándékok egyikét vagy a fődíjat, egy Fiat 500-ast. A nyereményjáték részleteiért látogassunk el az azenlekvarom.hu weboldalra, vagy kövessük a Koronás Cukor Facebook oldalát, ahol további befőzős játékok és értékes ajándékok várnak. Koronázzuk meg egyedi lekvárunkat egyedi nyereményekkel és legyen még édesebb a befőzés.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.