Édes adventi várakozás
2018-12-16  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Az adventi időszak a várakozás és az ünnepre történő készülődés ideje. Előkerülnek a fiókok mélyéről a kreatív készletek, és díszeket rejtő dobozok, hogy fénybe boruljon otthonunk a korai sötétedéseket enyhítve, elkészüljenek az adventi koszorúk, vagy a gyermekek kedvence az adventi naptár. Ahogy elkezdődik az ünnepi várakozás, mindenki egy picit megnyugszik, lelassítja tempóját, előtérbe kerülnek az érzések, igények az együtt töltött időre, és sokkal jobban odafigyelünk egymásra.

Használjuk ki ezt az ösztönös reakciót és erősítsük fel azzal, hogy motorjai leszünk egy-egy családi, baráti összejövetelnek, ahol az otthon melegében közösen készülődnek kicsik és nagyok az ünnepekre. Szerencsére ötletekért már nem kell messzire menni, hiszen az internet adta lehetőségek szinte tálcán kínálják a szebbnél szebb, jobbnál jobb tippeket egy-egy közös kreatív programhoz.

A legkedveltebb közös időtöltés lehet akár otthonunk ünnepi díszbe öltöztetése, vagy a legfinomabb adventi sütemények elkészítése. És ha már készül egy adag sütemény, miért ne készítsünk ajándékot is belőle? A legnagyobb sikert mindig a saját készítésű meglepetések aratják. A Koronás Cukorral nemcsak az ünnepi készülődés legédesebb összetevőjére bukkanhatunk az adventi készülődésben, hanem ötleteket is meríthetünk a www.koronascukor.hu weboldalon, valamint a márka közösségi oldalán is akár süteményekről, akár ajándékokról vagy dekorációról legyen szó.

A márka idén meglepetéssel készül az ünnepekre, hiszen új külsővel várja fogyasztóit a boltok polcain, melyhez kapcsolódóan decemberben játékokkal is kedveskednek a Koronás Cukor kedvelőinek, megédesítve ezzel az adventi készülődés időszakát.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.