Dupla randi? 7 bevált tipp, hogy jól sikerüljön
2019-08-09  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Általános jelenség, ha egy pár összejön, akkor a barátok némileg háttérbe szorulnak, de legalábbis megváltoznak a találkozási lehetőségek. Gondolj csak bele, milyen frusztráló, ha a pároddal közösen találkozol egy szingli barátnőddel. Előbb-utóbb a felesleges harmadiknak fogja érezni magát, és legközelebb inkább már el sem megy. Ennek köszönhető, hogy egy idő után a szerelmesek inkább csak kettesben járnak el szórakozni, hogy elkerüljék a kínos helyzeteket.

Ezen a problémán segíthet, ha dupla randit szervezel. Elsőre furán hangzik, de hidd el, működik. Most ehhez adunk 7 tuti gyakorlati tippet, hogy minden simán menjen.

1. Jól válaszd meg a másik párt!

Vedd számba az ismerőseidet, a családodat és a barátaidat, hátha akad közöttük egy olyan pár, akivel együtt szívesen kimozdulnátok. Ha ott nem jöhet szóba senki, akkor nézz szét a munkatársaid körében. Biztosan találsz valakit, aki becsatlakozna hozzátok egy közös programra.

2. Kerüld a mozit!

Kettesben megnézni egy filmet jó ötlet, de négyesben már kevésbé. Egyrészt nehéz olyat találni, ami mindenki ízlése szerint való, másrészt azon kívül, hogy négyen ültök csendben egymás mellett, semmi interakcióra nem nyújt lehetőséget.

Nincs ötleted hová menjetek? Keress ötleteket cikkünkből! 11 tökéletes nyári randi helyszín

3. Ne hozd kényelmetlen helyzetbe a másik párt!

Amikor dupla randira mentek egy másik párral, akkor tudnod kell, hogy nem kettesben vagytok. Egy ilyen helyzetben illik visszafogottabban viselkedni, különösen akkor, ha a másik pár kapcsolata hozzátok képest egy másik szintjén jár, és zavarba jönnek, ha Ti megállás nélkül egymás száján lógtok.

4. Ne rekessz ki senkit!

Ha egész este csak egy emberrel beszélgetsz, vagy olyan témát választasz, amihez más nem tud hozzászólni, akkor a többieket elidegeníted, és a dupla randi kudarcba fullad.

5. Csak óvatosan az alkohollal

Semmi gond nincs, ha jól érzitek magatokat, és ehhez megisztok pár italt, de tudnod kell, hogy hol a határ. Senki nem akar egy részeg társaságában lenni egész este.

6. Ne vitázz!

Egy másik mód az este tönkretételéhez, ha beszélgetés során előhozod a korábbi nézeteltéréseteket a partnereddel, és újrakezded a vitát a másik pár előtt. Mondanunk se kell, mennyire kellemetlen egy ilyen helyzet minden résztvevő számára.

7. Tervezz!

Minél simábban megy minden az este folyamán, annál jobban fog sikerülni a dupla randi. Tervezd és szervezd meg az összes részletet előre, egyeztess a társaság minden tagjával, hogy az este ne fulladjon kínos kudarcba.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.