Dundika vallomása arról, összeházasodik-e Majkával
2018-07-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Noha nyolc éve együtt vannak jóban-rosszban, mégsem terveznek esküvőt Majkáék.

A Borsnak adott interjút Majoros Hajnalka, aki szerint a hosszú párkapcsolat titka többek között az is, hogy legyen a feleknek némi élettere, hogy néha friss levegőhöz jussanak, ezután pedig ismét hiányozni kezdjenek egymásnak.

„Peti ma is megkapja tőlem azt a szabadságot, amit már a kapcsolatunk elején is megkapott, és én is megkapom a magam idejét. Azt gondolom, ha féltékenykednénk egymásra, okkal vagy ok nélkül, az mindent tönkre tenne. Bízunk egymásban, és nyolc év után bátran mondhatom, hogy bízhatunk is. Nekem ennyi elég” – mondta Dundika arra a kérdésre válaszolva, mi a véleményre arról, hogy kedvesét más nők is megkörnyékezhetik.

A modellt arról is kérdezték, összeházasodnak-e valaha Majkával, ám ő nem érzi fontosnak a papírt.

„Ha Peti egy napon úgy dönt, hogy megkéri a kezemet, nem mondok nemet, de nincs hiányérzetem ezzel kapcsolatban. Egyébként is, feleségemnek hív, így is mutat be idegeneknek, és én is a férjemnek szólítom, és így mutatom be őt.”

Dundika azt is elárulta, hogy Majka amúgy is a feleségnek tekinti azt a nőt, aki gyereket szül neki, így elmondhatják, hogy szinte házasok.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.