Dundika és Majka kettesben romantikáztak
2018-08-31  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Romantikus kalandba vágott Majoros Hajnalka és férje, Majka: két csemetéjüket hátrahagyva mentek pihenni, s elmondásuk szerint közben ők maguk is gyermekeknek érezték magukat.

Majoros Péter és felesége, Hajnalka igyekeznek megőrizni a régi romantikát, ezért úgy döntöttek: elutaznak néhány napra, csak kettesben. Majka és modell felesége nyolc éve van együtt, két kisfiuk is született, de most is ugyanúgy szeretik egymást, mint a legelején. Majoros Hajnalka a Best magazinnak mesélt arról, hogy milyen volt Marián és Olivér nélkül pihenni Majkával, aki nemrégiben szakított barátjával és zenésztársával, Curtissel.

– Szinte nem is emlékszem, milyen volt, amikor nem voltak meg a fiúk. Imádjuk Marcit és Olit, szeretünk velük utazni is, most is rengeteget emlegettük őket, mit csinálnánk, ha velünk lennének, de azért mégis jó érzés volt egy kicsit kikapcsolni az anya és apa funkciót, és valóban pihenni. Most éreztük meg, mennyire jó érzés, amikor tényleg csak kettesben vagyunk egy hétig – mesélte a Best magazinnak Majoros Hajnalka.

– Egy olyan túrát szerveztünk, amikor nem tudtuk, este hol szállunk majd meg. Béreltünk egy autót, majd elkezdtük bejárni Svájcot. Reggelente találtuk ki, hol éjszakázunk aznap, és ennek megfelelően foglaltunk szállást az interneten. Olyanok voltunk, mint két gyerek, aki felfedezi a világot – mondta Hajni, aki fantasztikus élményekkel gazdagodott: a modell rapper férjével Genfben, Zürichben és Bernben is járt, s még egy svájci hegyet is megmásztak. De persze, mindvégig gondoltak gyermekeikre is, akikkel naponta többször beszéltek.

– Én könnyebben ki tudok kapcsolni, kettőnk közül Peti az, aki jobban aggódik azért, hogy mi lehet otthon. A fiúkra egyébként egy hétig a húgom vigyázott, nagyon jól érezték magukat, szerintem nem is hiányoztunk nekik annyira. Persze, ehhez az is hozzátartozik, hogy hozzászoktattuk őket, hogy anya és apa szokott külön programot csinálni, nem mindig vagyunk együtt, így most sem volt hiszti, amikor eljöttünk – árulta el Majoros Péter felesége a Best magazinnak. Az Instagramra posztolt képeiken pedig jól látszik: valóban kitűnően érezték magukat.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.