Dúl a szerelem Kiss Ramóna és párja között
2017-07-17  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Kiss Ramóna (32) újdonsült vőlegényével, a válogatott kézilabdázó Lékai Mátéval (29) járja körbe kézen fogva Amerikát. A színésznő új munkája, az X-faktor következő évadának vezetése előtt szökött ki párjával a tengerentúlra. Ramónát csupán alig több mint három hete jegyezte el barátja és így már menyasszonyként élvezheti a nyaralást.

Szerencsére mind a ketten képek özönét töltik fel közösségi oldalaikra, így mi is tudjuk követni útjukat és látjuk, hogy csak úgy sugárzik róluk a boldogság.

Egy korábbi interjúban Ramóna már előzetesen beszélt amerikai nyaralásukról.

– Lesz egy nagy pihenés, hosszabb időre elutazom Amerikába a párommal. Így készülök fel mentálisan, fizikailag a munkára, és jó lesz kettesben lenni. Közel egy hónapra megyünk el Mátéval, megnézzük Los Angelest, San Franciscót és Las Vegast is- mondta a színésznő.

Ramónának nem ez az első útja a másik kontinensre. Tavaly nyelvtanulás céljából utazott ki két hónapra Miamiba.

– Imádtam Miamit, de nem tudnék ott élni, igazi lokálpatrióta vagyok, szükségem van a családomra és a barátaimra- mesélte Ramóna, aki maximum egy fél-egy év erejéig tudja elképzelni magának a külföldi életet.

A pár legutolsó bejelentkezésekor már éjszakabra vette az irány és egyenesen a New York-i Central Parkból töltöttek fel képet.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá