Dúl a szerelem Dobó Kata és Zsidró Tamás között
2017-02-25  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A Dobó Katát és Zsidró Tamást az elmúlt héten kapták lencsevégre, amint éppen az utasfelvételre várnak a repülőtéren. Sugárzó boldogságuk félreérthetetlen volt, és pont úgy festettek egymás mellett, mint egy friss házaspár, akik alig várják, hogy a fárasztó időszak után, végre mindent maguk mögött hagyva egymáséi lehessenek – írja a Story magazin.

Hozzá kell tenni, a nagy tömegben nem is lehetett könnyű észrevenni őket, ugyanis nem sokkal korábban bombariadó miatt kiürítették a repülőtér egy részét, így később egyszerre több száz ember özönlött be a váróba az utasfelvételre. Többek között a Dubajba induló járat utasfelvételét is felfüggesztették, azt, amellyel éppen Dobó Katáék is útnak indultak. A színésznő köztudottan rajong a búvárkodásért, a Maldív-szigeteken pedig a lehető leggyönyörűbb környezetben lehet űzni ezt a hobbit.

A pár magánéletéről nem szívesen beszél, rendkívül óvatosak kapcsolatukat illetően. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a színésznő korábban a sztárfodrász egyik barátjával alkotott egy párt. Közös ismerőseik szerint az utazás egy igazi mérföldkő lesz kapcsolatukban.

„Több ezer kilométerre az otthonuktól, egy teljesen idegen környezetben, még ha az a világ egyik legszebb országa, minden kiderül. Olyan picik a szigetek, hogy elbújni sem tudnak egymás elől. Szerelmeseknek, nászutasoknak a legjobb hely, bár nem egy kapcsolat ment itt tönkre, mert az összezártság felszínre hozta az addig soha nem tapasztalt ellentéteket. Drukkolok Katáéknak. Keserves időszakon voltak túl mind a ketten, amikor majd egy éve találkoztak. Megérdemlik, hogy végre boldogok legyenek” – nyilatkozta a pár egyik barátja a Story magazinnak.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá