Donald Trump fiának megcsalt felesége válni akar
2018-03-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Donald Trump Jr. és Vanesa Trump 13 év után válnak. Bennfentes informátorok szerint a házasok közt már évekkel korábban megromlott a viszony, sőt Trump szerelmes lett egy másik nőbe.

Ifjabb Donald Trump felesége, Vanessa Trump megunta a színjátékot és beadta a válókeresetet. Az ötgyermekes szülők között már régen megromlott a viszony és csak a látszatot szerették volna fenntartani a férfi apja, idősebb Donald Trump elnöksége végéig. Azonban Vanessa nem bírta tovább a színjátékot, csütörtökön bejelentette, minél hamarabb meg akar szabadulni férjétől. Házasságukról most újabb részletek derültek ki.

Vanessa és Donald kapcsolata évekkel ezelőtt megromlott. Donald ugyanis még 2011-ben megcsalta nejét egy reality sztárral. Az affért Trump kezdeményezte, aki már akkor arról beszélt, hogy házassága széthullóban van. A férfi annyira beleszeretett Aubrey O’Daybe, hogy érte el akarta hagyni Vanessát, aki akkor volt terhes a harmadik gyermekükkel.

A Page Six egyik bennfentes informátora szerint a válást idősebb Donald Trump akadályozta meg, aki nem engedte a fiának, hogy elhagyja Vanessát. Egy másik forrás pedig azt állítja, hogy Vanessa részéről a házasság akkor indult el a lejtőn, és ebben az időszakban ő is el akarta hagyni férjét.

Azóta eltelt hét év és megszületett ötödik gyermekük is.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.