Dobrády Ákos az ismerkedési szokásairól vallott
2019-07-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Dobrády Ákos már felkészült az apaságra, ám ehhez még nem talált megfelelő párra. És az is megnehezíti a dolgát, hogy ő alapvetően egy otthon ülő típus, így az ismerkedés egyáltalán nem könnyű számára.

Dobrady Akos

Az énekes egyébként a Facebook-oldalt tartja az egyetlen ismerkedési lehetőségének, amire már van is egy begyakorolt módszere.

„Egyetlen módja van az ismerkedésnek: a Facebook. Sokszor egyébként azt hiszik, kamu a profilom, de ha nyilvánosak a képeid, akkor azért látják, hogy nem úgy van” – kezdte a Best magazinnak Dobrády Ákos.

Dobrady Akos

De ennek az ismerkedési módszernek megvan az árnyoldala is, hiszen manapság bárki képes előnyösebb képet készíteni magáról. Ez a TNT énekese számára is nyilvánvaló, ugyanis már az is előfordult vele, hogy egy randiról az ajtóból fordult vissza.

„Van egy taktikám. Ha nyilvános helyen meglátok egy vonzó nőt, akkor keresem vele a szemkontaktust, de nem megyek oda hozzá. Hazamegyek, kinyitom a Facebookot és megvárom, hogy ismerősnek jelöljön. Ha felismer, úgyis megtalál. Én nem tudom, hogy hívják, így én biztos nem találom meg. Bármilyen furcsán is hangzik, nem jellemző rám, hogy az utcán nyomulok valakire. Ráadásul már abban a korban vagyok, hogy szórakozóhelyre sem járok, és a munkahelyi kapcsolatokban sem hiszek, samba klubba sem járok. Visszahúzódó, otthon ülő típus vagyok” – mondta Dobrády Ákos, aki nem szeretne rágörcsölni a párkeresésre, viszont azt sem szeretné megvárni, hogy az óvodába a gyereke nagyapjának higgyék.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.