Döbbenetes pechsorozat sújtja a magyar szépségkirálynőt
2018-06-30  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Koroknyai Virágnak incs szerencséje a volán mögött, ugyanis a figyelmetlen autósok többször összetörték már nyereményautóját.

– Most már elmondhatom, két héttel a világversenyre indulásom előtt egy balesetben magam is megsérültem – árulta el a szépségkirálynő, a Magyarország Szépe választás tavalyi győztese, aki novemberben képviselte hazánkat a 67. Miss World világversenyen Kínában. Október közepén utazott ki, és előtte történt a baj.


– A Széna téren álltam a pirosnál, a lámpát figyeltem, amikor hátulról belém csattant egy kocsi. A fejem olyan lendülettel csapódott a támlába, hogy a nyakam csúnyán megrándult. Merevítőt kellett volna viselnem, de akkor annyira sűrű volt a programom, hogy erre egyszerűen nem volt lehetőségem. Masszőrhöz viszont jártam, és speciális ragasztószalagot kaptam a sérülésre. Fájt, de Kínában már kezdtem jobban lenni – idézte fel az eseményeket, hozzátéve, ez volt az egyetlen balesete, amikor a másik fél a helyszínen elismerte a felelősségét.

– Azt viszont a mai napig nem értem, a hölgy miért mondta, hogy azt hitte, már zöld a lámpa – tette hozzá a szépségkirálynő.

Az idei évet sem kerülte el a pech széria.

– Éppen az Andrássy úton parkoltam, amikor hátulról belém hajtott egy autó. Azt hitte, elfér mellettem, de tévedett – vázolta a modell, akit legutóbb a múlt héten ért hasonló bosszúság. – Erről csak annyit tudok, hogy egy parkolóban történt. Egy ismeretlen „megpuszilt”. Nem hagyott betétlapot a szélvédőn, de persze, megcsináltatom a kocsimat. Szerencsére alig látható, hogy itt, a jobb hátsó keréknél kicsit meg van horpadva – mutatta Virág, aki kitart kedvenc autója mellett.

– Hihetetlen, de a Fitbalance fesztiválon is nyertem egy autót. Egy Fiat 500-as lesz az enyém hétvégére – mesélte mosolyogva Virág.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.