Détár Enikő elárulta, mi a jó párkapcsolat titka
2018-12-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A népszerű magyar színésznő, Détár Enikő elárulta párkapcsolatának titkát, valamint azt is, hogyan töltik az ünnepeket.

Détár Enikő számára igazi öröm, hogy karácsonykor kidekorálhatja a házát, saját bevallása szerint a meleg fényű izzókat kedveli a legjobban. Szerelmével, Péterrel immár négy éve ünnepelik együtt a karácsonyt közös otthonukban. De természetesen a gyerekek sem hiányozhatnak az ünnepek alatt: tizenhét éves fia és huszonkilenc éves lánya is velük szokott ünnepelni.

„Persze, idén is úgy alakult, hogy december 23-án még játszom, majd 27-én már újra színpadon állok, de ez a három nap kizárólag a szeretteimé. Szóval mi elég rugalmasan kezeljük a karácsonyi készülődést. Nincs időhöz kötve, hogy mikor főzünk, minden alakul magától” – árulta el a Hot! Magazinnak Détár Enikő.

A színésznő és párja már túl vannak egy váláson, épp ezért jelenlegi boldogságukra nagyon vigyáznak. Hiába élnek ellentétes időbeosztással, kedves üzenetekkel szokták meglepni egymást.

„Jólesik, hogy amikor későn jövök haza a színházból, Péter szinte mindig megvár, noha ő tanárként korán kel reggelente” – kezdte Enikő, majd folytatta:

„A rohanó hétköznapokon is igyekszünk apró kedvességekkel meglepni egymást. Például szoktam neki cetliket hagyni, ő pedig időnként a tükörre ír ki kedvességeket, de előfordul, hogy egy szívecskés matrica küldésével fejezzük ki, hogy gondolunk egymásra” – mondta a lapnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.