Demcsák Zsuzsa újra férjhez menne
2018-05-18  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Hosszú kihagyás után került újra a címlapokra Demcsák Zsuzsa. Az elmúlt idők botrányai után most Ábel Anitával beszélgetett arról, milyen is a valódi Demcsák Zsuzsa, az a Zsuzsa, aki kevés embernek nyitja meg a szívét.

Ábel Anita az Anita Story legújabb részében Demcsák Zsuzsával beszélgetett a karrierrjéről, a családjárról és az újrakezdésről. Bár elmondása szerint próbált kimaradni a botrányokból, de az elmúlt időszakban egyre gyakrabban szerepelt a címlapokon, holott az elmúlt egy éve a gyerekeiről szólt. Anita szép, intelligens, okos nőnek nevezte, hiszen egyszer majdnem kormányszóvivő is lett, de az utóbbi időben nem a szakmai sikerei okán beszéltek róla, hanem botrányaitól volt hangos a sajtó – írja a Story magazin.

„Pedig ez nem én vagyok. Talán akkor fordult át, amikor a férjemtől váltam. Akkor lettem érdekes a sajtó számára. Észrevették, hogy velem címlapokat lehet csinálni, és el lehet adni az újságokat” – nyílt meg Anitának a műsorvezető.

A pletykák és a botrányok ellenére Zsuzsa mindent megtett azért, hogy megvédje a gyerekeit. Nem várta és nem is várja el senkitől, hogy vigyázzon rá. Ez pedig odáig vezetett, hogy sokszor úgy érzi, nem szereti magát, legalábbis azt a részét, amelyik nem mer gyengének mutatkozni.

Bármilyen problémába ütközik, azt egyedül szeretné megoldani. Ez pedig sok férfinál okoz kisebbségi komplexust. Ennek ellenére nyitott egy új kapcsolatra, akár férjhez is menne még egyszer. Jelentkező is akadna bőven, főleg a szórakozóhelyeken, ahol Zsuzsa szerint valahogy minden második embernek az a mondata, hogy szeretnék feleségül venni őt.

Ebben az esetben azonban elég nehéz csak a szívére hallgatnia az embernek.

„Van egy racionális Zsuzsa és egy emocionális Zsuzsa, e kettő pedig állandó harcban áll egymással. Az emocionális dönt, aztán a racionális azt mondja: nana! Általában a racionális kerekedik felül” – mondta a magazinnak. Ráadásul az sem segít neki, hogy csak szűk baráti körben tudja teljesen elengedni magát, hiszen – ahogy mondja –, „ha én kilépek az ajtón és belebotlok egy macskába, az már címlap”.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.