Demcsák Zsuzsa titokban tényleg férjhez ment?
2019-05-28  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A műsorvezető nem jött haza az Ázsia expressz forgatásai után, a Bors információi szerint nászúton volt.

Demcsak Zsuzsa

Bár a reality show már korábban véget ért, és az összes résztvevő visszatért megszokott környezetéhez, Demcsák Zsuzsa még mindig posztolt fotókat az útról. Ezeken a képeken elképesztően megfiatalodott, ragyog a boldogságtól, az arca pedig smink nélkül is gyönyörű.

A mindent eláruló jelet azonban a Bors szúrta ki. Az egyik közösségi oldalán közzétett videójában látszik, hogy ott virít az ujján a karikagyűrű. A felvételen Zsuzsa többször is beletúr a hajába, ekkor lehet kiszúrni a csillogó ékszert.

Demcsak Zsuzsa

A műsorvezetőt azonban hiába keresték, még a Bors megkeresésére sem volt hajlandó beszélni a magánéletéről, illetve arra sem akart válaszolni, hogy miért nem jött még haza az ázsiai túrából. A hírt azonban nem cáfolta meg.

Az egyik stábtag azonban a borsnak beszámolt a szerelmesek útjáról:

Az Ázsia Expressz után nem haza ment, hanem honeymoonra. Nászúton voltak! Zsuzsát még sosem láttam ennyire boldognak. Szerintem ennyit elmondhatok, ebből nem lesz baj. Talán ő maga sem gondolta volna, hogy valaha még ennyire boldog lesz. Csodálatos, hogy találkoztak!

Demcsak Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa korábban már volt házas. Abból a kapcsolatból született két gyermeke, Tamara és Benedek. Férjével nyolc év után döntöttek úgy, hogy elválnak, most azonban ismét rátalált a boldogság.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.