Demcsák Zsuzsa a férjéről vallott
2019-06-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A műsorvezető a Story magazinnak mesélt először indiai férjéről, Krishanról (36), akit az Ázsia Expressz című műsor forgatása közben ismert meg, majd akihez nem sokkal később hozzá is ment. A hindu férfi a szállodai szobában kérte meg szerelme kezét, Zsuzsa pedig gondolkodás nélkül igent mondott. Kapcsolatukat helyben hivatalossá tették, a lakodalom és az ünneplés azonban elmaradt, Krishan ugyanis nemrégiben vesztette el az édesanyját.

Demcsak Zsuzsa

A Mokka műsorvezetőinek reggel mesélt a megismerkedésükről, valamint hosszútávú terveikről is hintett el részleteket. Elárulta, hogy hamarosan ismét kiutazik a szerelméhez, ahol végre személyesen is találkozhat annak családjával. Demcsák bevallotta, nagyon izgul emiatt.

Az egykori műsorvezető arról is vallott, hogy milyen ember a férje:

Demcsak Zsuzsa

„Annyira tökéletes. Egészen elképesztő, ahogyan beszél velem, ahogyan bánik velem, ahogyan mi együtt vagyunk. Én ilyet még nem tapasztaltam életemben. 36 éves, Indiában élnek. Van két diplomája, az egyik pszichológia, a másik pedig színházi rendező szak. Ezzel foglalkozik, jógaoktató is egyébként” – árulta el a Mokkában. Zsuzsa a héten utazik vissza hozzá, most találkozik a férfi családjával is. „Telefonon már mindenkivel beszéltem, azon izgultam, hogy elfogadjanak. Mert ők tulajdonképpen a legfelsőbb kasztba tartoznak, hiába nincsen már kasztrendszer Indiában. Elfogadják, hogy európai vagyok, van két gyerekem. Mindenki azt mondta, nagyon várnak, valamint, hogy borzasztóan boldogok a fiuk miatt.”

Zsuzsa gyermekei is elfogadják, hogy édesanyjuk szerelmes, s sokat beszélnek telefonon a férfival. Elárulta, a férfi Magyarországra költözik, s itt élnek majd.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.