Dancs Annamari ismét felhőtlenül boldog
2018-10-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Mióta ismét szerelmes, Dancs Annamari élete teljesen megváltozott. Új párja – amellett, hogy boldoggá teszi – a kisfia számára is tökéletes.

Miután tönkrement a házassága, Dancs Annamari egyetlen öröme hosszú hónapokon át 4 hónapos kisfia volt. A munkájához is hamarabb kellett visszatérnie, mint tervezte, a nyár folyamán nem csak hazai, hanem külföldi fellépései is voltak. A színésznő elárulta, amikor dolgozik, barátnői vigyáznak a kicsire, vagy pedig édesanyja utazik fel Erdélyből, hogy segítsen.

Annamari, bár nehezen dolgozta fel, hogy volt férje, Máté másba lett szerelmes, azt mondja, ez már a múlté, és várja, hogy hivatalosan is kimondják válásukat. Élete teljesen új fordulatot vett, amióta ismét rátalált a szerelem.

– Nem gondoltam volna, hogy egyedülálló anyaként ilyen hamar megtalálom a társamat, bár a házasság intézményében megingott a bizalmam. Az elmúlt egy év nehézségei után most újra örülök az életnek, teljesnek érzek mindent. A párom nagyon jó ember, imádják egymást Ádámmal, akinek ő igazi férfi- és apamodell. A történtek csak megerősítettek, és őszintén mondom, hogy boldog vagyok – mesélte mosolyogva Annamari a Lokál magazinnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.