Csősz Boglárkának legalább húszan-harmincan kérték már meg a kezét
2019-01-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Rengeteg férfi vágyik arra, hogy Csősz Boglárka legyen a felesége: legalább húszan-harmincan kérték már meg a luxusfeleség kezét.

Se szeri, se száma azoknak a férfiaknak, akik beleszerettek már a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárjába. Csősz Boglárka csak 16 éves volt, amikor először megkérték a kezét, ő azonban nem szeretett volna olyan fiatalon elköteleződni. De kérőkből ezt követően is akadt jó néhány, az eljegyzésekről pedig a Story magazinnak mesélt.

Csősz Boglárka kezét először egy 25 éves, Amerikában élő, jól szituált srác kérte meg, aki azonnal szerelmet vallott neki, amint meglátta őt, s már a harmadik randin egy hatalmas gyémántgyűrűvel akarta eljegyezni a luxusfeleséget.

– Kicsit megijedtem, hiszen még nagyon fiatal voltam, és ez azzal járt volna, hogy azonnal kiköltözöm New Yorkba. Nyilván nemet mondtam rá. Nem akartam ilyen hamar elköteleződni – mesélte a luxusfeleség.

– Ez volt az első komolyabb ajánlat. Később is nagyon sokan megkérték a kezem, egy idő után már nem is tartottam számon. Volt, aki első látásra azonnal feleségül akart venni, más pedig sorban hozta az ajándékokat, kalandos volt. Húsz-harminc kérőm – üzletemberek, sportolók – biztosan volt már, mire találkoztam a mostani férjemmel, Burakkal. Tíz éve vagyunk együtt, de még mindig vannak férfiak, akik arra várnak, hogy elváljak, hogy aztán feleségül vehessenek – mondta Csősz Boglárka.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.