Csodaszép ajándékkal lepte meg kedvesét Solti Ádám
2018-12-14  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Sokat sejtető fényképet tett közzé Instagram-odalán Solti Ádám kedvese, Kis Bernadett, ugyanis nemrég egy gyönyörű gyűrűt kapott ajándékba.

Solti Ádám még 2015-ben jegyezte el Bernit, azonban az esküvőre még nem kerítettek sort, de azóta is töretlenül szeretik egymást.

Szeptember végén esküvői ruhában készült képeket osztottak meg közösségi oldalukon, most szintén egy esküvővel, kapcsolatos ajándékkal lepte meg szerelmét Solti Ádám.

A Barátok Közt színésze egy gyönyörű gyűrűvel emlékeztette kedvesét, hogy ő bizony még mindig foglalt. Ezek alapján most már egészen biztos, hogy nem lehet olyan messze az a bizonyos nagy nap.

“Ez az érzés a 4 év alatt sosem változott vagy ingott meg, akárhány nehézségen és hullámvölgyön mentünk keresztül! És bár 2015-ben már megkérte a kezem, az esküvőig azóta sem jutottunk el, (nyomós okokból kifolyólag) azért alkalom adtán tesz róla, hogy érezzem, – ahogy ő fogalmazott- : “még mindig le vagy ám stoppolva” Ez a “csak mert tudom, hogy tetszett neked és eszembe jutottál” gyűrű derült égből villámcsapásként ért, (a jó értelemben) főleg, hogy ajándékozás terén Solti Ádám nem a legügyesebb… Ugyanis az első ajándék, amit kaptam tőle egy virág cserép volt, benne pedig FÖLD! Ne kérdezzétek… Nagyon szeretlek! „ – olvasható Kis Berni képe alatt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.