Csobot Adél párkapcsolatáról vallott
2019-03-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni Csobot Adél (24), amely kívánsága teljesült.

Istenes Bencével (31) közös gyermekeik, a hat hónapos Ádin és a kétéves Nátán rengeteg örömet adnak szüleiknek, ám az énekesnő nem tagadja, vannak nehéz pillanatok is az életükben. Ugyanis két lurkó mellett kevesebb az idő egymásra a párjával, sőt, viták is előfordulnak.

– Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen – írta a csalad.hu oldalon vezetett blogjában Adél.

– Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni – ismerte el a csinos énekesnő hozzátéve: számára a karriernél már sokkal fontosabb a család. – Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra, hogyan éljem meg a nőiességemet. Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon… Együtt, közös erővel.

A népszerű tévés is elismerte, néha bizony nem könnyű a családi életük.

– Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk – mondta Istenes Bence. – Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb.

A konfliktusokat közösen próbálják megoldani.

– A vitákon gyorsan túllendülünk, köszönhetően nekem – jegyezte meg nevetve Bence. – A viccet félretéve, szerencsére sokat és nyitottan kommunikálunk egymással, így nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni.

Bence vezette az RTL Klub reality műsorának, a Survivornek a legutóbbi két évadát, ám a harmadikat már nem vállalta. A forgatások miatt nagyjából két hónapot kellett volna a családjától távol töltenie, ezért a tévés pihenőt kért a csatornától.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.