Csobot Adél őszintén mesélt a testvérféltékenységről
2018-10-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ennél boldogabb már nem is lehetne Istenes Bence kedvese: Csobot Adél őszintén mesélt a testvérféltékenységről, illetve arról, hogy idősebbik kisfia, Nátán hogyan viszonyul két hónapos kisbabájához!

Két hónappal ezelőtt a második kisfiát is világra hozta az X-Faktor egykori versenyzője. Csobot Adél, aki blogot is vezet az anyaságról, elárulta: két hónapja óriási dózisban kapja az őszinte szeretetet. Ebben pedig nem csak ő, hanem kisbabája is részesül… és nem is akárkitől, hanem Nátántól – kezdte blogjában a kismama.–

„Igencsak izgultam, vajon Nátán hogyan is fog közeledni a kisöccse felé, hogyan fogja felfogni és megérteni ezt az új helyzetet. Kíváncsian vártam, mennyire lesz majd féltékeny. […] Büszkén, mégis picikét meglepetten jelentem: Nátán szeretete megrendíthetetlen” – írta Csobot Adél, aki hozzátette: izgulnia csak azért kell, hogy Nátán a nagy szeretetével nehogy akaratán kívül ráijesszen a kis Ádinra.

„Nátán simogat, puszilgat, ringat, tologat boldogan. Eldönti, ki az, aki belekukkanthat a babakocsiba, ki az, aki nem (utóbbival határozottan közli is a döntést). Ha kell, fürdetőkrémet nyom a tenyerembe, vagy pelenkát dob ki a szemetesbe. De mindent örömmel tesz!” – lelkendezett blogjában Istenes Bence kedvese.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.