Csobot Adél és Istenes Bence harmadik gyereket is vállalnának
2018-03-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Csobot Adél (23) és Istenes Bence (30) ragyognak a boldogságtól! Az énekesnő a második gyermekükkel várandós.

– Már túl vagyok a 12. kritikus héten! Itt van egy kis bogyó a pocakomban, minden nap csoda ezzel a családdal, nagyon boldogok vagyunk! – mesélte a Blikknek Adél, akinek Bencével együtt testhezálló feladat volt a Három királyfi, három királylány „Emeljünk magasba minél több gyereket!” világrekord kísérletének levezénylése. Országszerte több ezer gyermeket emeltek szüleik a magasba.

Szüleihez hasonlóan Nátán is nagyon izgatott a kistestvér születése miatt. A család emellett még egy nagy változásra készül idén, úgy tervezik, hogy Kölnből Münchenbe költöznek, ahol Bence édesanyja is sokat segít majd nekik. Adél elárulta, nyitottan állnak ahhoz, hogy egy nap legyen egy harmadik babájuk is.

– Bármi szóba jöhet, nem titok, hogy a szülők nagy része, aki már megtapasztalta, milyen egy kisfiúval élni, vágyik arra, hogy átélje, milyen egy kislányt is felnevelni. Meglátjuk, hogyan alakul az élet! – magyarázta Adél, aki a Story magazinban jelentette be, hogy terhes.

A szülők részéről tudatos döntés volt, hogy a két testvér között ne legyen nagy korkülönbség.

– Most a kisfiunk érkezésére koncentrálunk, de rengeteg tervünk van, és remélem, hogy még nagyon sok minden vár ránk – fejtette ki a fiatal édesanya, akiről példamutatóan gondoskodik a párja.

– Bence nagyon odaadó társ az életben, bár ő mindig az, nem csak akkor, amikor éppen kismama vagyok! Jólesik, hogy figyel rám, biztonságban érzem magam mellette. Folyton aggódik értünk, utazás során gondja van arra, hogy minden rendben legyen velem, és ha elmegyünk egy rendezvényre, akkor is azt nézi, hogy nekem kényelmes legyen.

Fontos, hogy egy kismama érezze, egy erős bástya áll mellette, hiszen együtt várjuk ezt a gyereket! Ő is része ennek a kilenc hónapnak, még akkor is, ha fizikailag néha nem vagyunk együtt, mert éppen távol van. Az a kötelék, ami megvan köztünk az első várandósság óta, ugyanannyira erős azóta is! – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

A pár már javában gondolkodik születendő kisfiuk nevén. Első gyermeküknek is különleges nevet adtak, így nem meglepő, hogy a második csemeténél sem csak szokványos nevek jönnek náluk szóba.

– Három nevünk van egyelőre, a Szulejmán, a Tarzan és a Günter. Az Istenes Tarzan nagyon tetszik nekünk, ez ráadásul nemzetközi név – viccelődött az énekesnő.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.