Cserpes Laura szerelméről mesélt!
2017-09-27  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Cserpes Laura és élsportoló szerelme, Gyurta Dani már egy éve alkotnak párt, de a kapcsolatukról nem sokat nyilatkoztak eddig. Az úszó és az énekesnő vigyáznak a szerelmükre, óvják a kapcsolatukat, így ennek részleteiről nem sok részletet ismerünk. Az énekesnő most kicsit betekintést engedett a kapcsolatukba, és mesélt a megismerkedésükről és a szerelmükről.

– Nem bujkálunk, de nem szeretjük kiteregetni a magánéletünket. A privát életünket megtartanánk magunknak, mindig próbáltam távol tartani magam ettől – mondta Gyurta Dani a Propaganda című műsorban. Laura azonban több közös képet is feltöltött korábban, most pedig elárult pár titkot kapcsolatukról.

– Ennek így kellett történnie, ez volt megírva a sors könyvében. Szerintem minden az időzítésen múlik. Jó időben, jó helyen találkoztunk. Sorsszerű, mindent elsöprő találkozás volt. Van a lemezemen egy dal, ami részben már erről az érzésről, a szerelemről szól. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor megtalálod az igazgyöngyöt – mondta Cserpes Laura a Borsnak.

Sok boldogságot kívánunk a fiataloknak!

Forrás: NLCafe

Szólj hozzá