Családja miatt tört ki sírásban Ördög Nóra
2018-09-04  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ördög Nóra a Borsnak mesélt arról, hogy kemény két és fél hónapon van túl, hiszen egész nyáron a MasterChef című műsort forgatta. Mint mondta nagyon élvezte, hiszen a Séfek Séfjével ellentétben, itt ő maga is megtanult főzni, amit otthon is kamatoztat.

Persze a sok munka miatt kénytelen volt nélkülözni a családját, ami gyakran okozott lelkiismeretfurdalást nála.

“Akadtak kemény pontok, amikor a lelkiismeret-furdalás keveredett a fáradtsággal. Tényleg nagyon keveset láttam őket. Igazán az viselt meg, hogy hajnalban annyit tudtam tenni, hogy kikészítettem a gyerekek ruháit. Ez volt a gondoskodás, amit a családomnak adhattam” – mesélte Nóra, aki ha hazatért, már csak az “őrmester” szerepét tudta magára ölteni, aki megmondja a gyerekeknek, hogy irány az ágy.

“Anyaként sem a legszebb része. Ha napközben kapsz sok szép, lelket feltöltő dolgot, ami miatt imádsz anyának lenni, az szuper. De amikor két és fél hónapon keresztül nagyjából csak őrmester vagyok, ezt kapják belőlem a gyerekek, és én is ezt kaptam az anyaságból, az néhányszor okozott nehéz pillanatokat” – mondta a lapnak.

Nóra aztán idővel visszabillent a régi kerékvágásba, és azon igyekezett, hogy bepótolják az elmaradtakat. Nem titkolja, hogy voltak olyan pillanatok, amikor a feszültséget sírással vezette le.

“Tudom, hogy én is hiányoztam, de inkább ők nekem” – mondta.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.