Családi botrány lett a kis Archie keresztelőjéből
2019-07-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár hagyományoknak megfelelően a windsori kápolnában volt a sussexi hercegi pár hathetes gyermekének szertartása, több apró momentum is utal arra, a famílián belüli viszályok nem múltak el. A palota bennfentesei szerint a ceremóniára rányomta a bélyegét, hogy II. Erzsébet (93) királynő más elfoglaltsága miatt nem jelent meg. Ráadásul a nyilvánosság szinte teljes kizárásával zajlott az ünnepség. Archie keresztszüleinek kilétét nem árulták el. Ha ez nem lenne elég, a családi fotó sem sikerült jól.

Harry herceg

Régóta pletykálnak arról, hogy Meghan és sógornője, Katalin (37) nem kedveli egymást. A királyi családot jól ismerők szerint az esemény utáni szokásos fénykép néhány részlete arról árulkodik: a két testvér és feleségeik borsot törtek egymás orra alá.

– Vilmos és felesége öröme láthatóan nem volt felhőtlen – mondta egy testbeszéd szakértő a Daily Mailnek. – A herceg mosolya olyan, mintha citromba harapott volna.

Vilmos herceg

Katalin pedig azt a fülbevalót viseli, amelyet a néhai Diana hercegné hordott még Harry keresztelőjén. Mivel ő hordhatja az ékszereket, Meghan pedig nem, ez burkolt hadüzenetnek is tekinthető. Azt akarja sugallni, előrébb van a rangsorban, mint sógornője.

Katalin hercegne

Nem maradt adós Harry és felesége sem az üzenettel. Bebizonyították, ők a figyelmesebbek a családban. Hiszen az ünnepre Meghan édesanyja, Doria Ragland (62) mellett meghívták Diana hercegné nővéreit, Lady Jane Fellowest (62) és Lady Sarah McCorquodale-t (64) is. Őket Vilmosék elfelejtették gyermekeik keresztelőjére meginvitálni, így kellemetlenül érezhették magukat.

Továbbra is mellőzöttnek érezhette viszont magát Meghan édesapja, Thomas Markle (74). Ahogy lánya esküvőjére nem kapott meghívót, a keresztelőn sem lehetett jelen. Így a Mexikóban élő nagypapa a távolból kívánt sok boldogságot unokájának.

Harry herceg

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.