Cookyéknak ez az, ami fontosabb most az esküvőnél
2018-11-19  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A francia dj és kedvese esett ki elsőként a TV2 A legbátrabb páros című műsorának legújabb szériájából. Nem csalódottak, bár a Rádió 1 műsorvezetője viccesen megfenyegette minden korábbi ellenfelét egy perrel. A kieső páros a Blikk szerkesztőségének vendége volt, ahová elvitték magukkal tíz hónapos kisfiukat, Kevint is, és válaszoltak minden kérdésre. A páros a Blikknek elmondta, még nincs terítéken az esküvő, de azt már tudják, hogy rövidesen szeretnének egy lánytestvért a gyermeküknek.

– Még nincs időpontunk az esküvőre. Sőt, lánykérés sem volt, nagyon gyorsan jött minden. Igazság szerint van már elképzelésem, de ez egyelőre nem tartozik senkire, még Debire sem – mondta nevetve Cooky, aki azt is elárulta, hogy a lánykérés helyett más foglalkoztatja.

– Hamarosan szeretnénk egy kislányt is a családunkba, a lényeg, hogy ne legyen nagy korkülönbség a gyerekeink között. Én egyke voltam, jó lett volna, ha van egy testvérem – fejtette ki a rádiós.

A páros arról is hosszan beszélt, hogy az egész életük a gyerek körül forog, és imádott kisfiuk miatt nem is bánják, hogy elsőként estek ki. Hiányzott nekik Kevin, így képtelenek voltak tökéletesen a feladatokra koncentrálni. Számukra a legfontosabb próba az volt, hogy a pici és az anyukája hogyan viseli az elszakadást.

– Furán hangozhat, de ki kellett próbálni, hogy megy-e külön is kis időre. Tudtam, ha most nem tudom elengedni akár pár napra is, akkor később soha. Akkor úgy lett volna, hogy tízéves koráig együtt vagyunk – jegyezte meg Debóra.

Arra is fény derült, hogy míg a szülők Máltán forgattak, addig Debi édesanyja vigyázott a picire, de nem volt nehéz dolga, mivel Kevin az egyik legnyugodtabb baba a világon. Végül arról ejtettek szót, hogy szerelmük is a pici érkezésével teljesedett ki, ugyanis Cooky jelen volt a szülésnél, és ez az élmény még jobban megerősítette a kapcsolatukat.

– Sokan kérdezték, hogy a műsor közelebb hozott-e minket. Nem kellett, vagyis nem tudott, minket Kevin születésének pillanata kapcsolt össze örökre – mondta Cooky.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.