Cooky az apaságról vallott
2018-06-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Cooky életét teljesen megváltoztatta kisfia, a büszke rádiós műsorvezető apuka, napi szinten oszt meg képeket közösségi oldalán.


Bár sok híresség nem mutatja meg szívesen gyermekét a közösségi médiában, ám a francia származású műsorvezető egyetlen percig sem rejtegette Kevint a nyilvánosság elől. Cooky nem is érti, hogy az ismert emberek miért teszik ezt.

– Soha nem értettem, miért rejtegetik az ismert emberek a családjukat. A celebek elmondják, hogy megszületett a gyerekük, pár adatot közölnek róla, és látszik a képen egy kis kéz vagy láb. Hát mi értelme van ennek? Ha elmondják a boldogságukat, akkor az emberek nyilván kíváncsiak arra is, hogyan néz ki a baba. Ha egy ismert ember azt mondja, hogy nem szeretné megmutatni a gyerekét, akkor ne is mondja meg, hogy babát várnak – nyilatkozta a Borsnak Cooky, aki arról is mesélt a lapnak, hogy mennyire megváltoztatta életét a kisfia.

– Csodálatos változáson ment keresztül az életem. Mindenben segítek a gyerek körül. Debóra egy igazi példakép lehet bármelyik anyukának. A fürdetést általában én szoktam csinálni. A baba előtt sem voltam hülye gyerek, de nyilván felelősségteljesebb lettem. Jobb irányba fordult az életem. Kevinben mindkettőnk szíve benne van. Minden nap rácsodálkozunk a gyermekünkre. Most is úgy néz rám, hogy mindjárt elalélok – árulta el Cooky.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.