Colin Firth feleségének titkos viszonya volt
2018-07-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Váratlan fordulatot vett Colin Firth és felesége, Livia Giuggioli 2015-ös furcsa válásának ügye, amihez egy olasz újságíró, Marco Brancaccia úgy kapcsolódott, hogy Livia tavasszal feljelentette az olasz férfit állandó zaklatása miatt.

Most az asszony bevallotta, hogy 2015-2016 között, valójában egy évig viszonya volt Marcóval, aki később végleg magához akarta kötni. Ekkoriban egyébként pletykáltak arról, hogy Colin és Livia különmentek.

Livia később, hogy eltitkolja a korábbi, szoros viszonyt Firth előtt, és hogy végleg megszabaduljon addig titkolt hódolójától, feljelentette az újságírót.

A régi kapcsolatot most maga Marco Brancaccia fedte fel a bíróság előtt, ám ennek napvilágra kerülésével teljesen más optikája lett az állítólagos zaklatásnak is, és az asszony került szorult helyzetbe.

„A valóság az, hogy Livia és én fiatalon megismerkedtünk, majd 2015-2016 között 11 hónapos szerelmi kapcsolatunk volt” – magyarázta Brancaccia. „Miután ez 2016 júniusában véget ért, soha többé nem hívtam fel. Elküldtem két WhatsApp-üzenetet, egyszer boldog születésnapot kívántam és egy e-mailt írtam Colinnak, amit végtére is nagyon sajnálok” – mondta az újságíró a biróság előtt.

Emiatt aztán a házaspár most visszalépett a feljelentéstől, ám nem tudni, hogy Firth mi tévő lesz: szemet huny-e neje korábbi viszonya felett, mert sejtette, avagy inkább felbontja 21 éve tartó házasságukat.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.