Catherine Zeta-Jones elárulta, hogy jött össze Michael Douglasszel
2018-09-26  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A sztárpár, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones már 18 éve él boldog házasságban, a színésznő most elárulta, miként esett szerelembe a 25 évvel idősebb férfival.

A páros ékes bizonyíték arra, hogy a szerelemben bármi lehetséges, és hogy a korkülönbség igazán nem számít, hiszen már több, mint 20 éve töretlenül imádjál egymást. Az viszont ezidáig még nem derült ki, hogy pontosan miként is találtak egymásra – Zeta-Jones volt az, aki most úgy döntött, mindent elmesél.

„1996-ban találkoztunk először. Akkor úgy hallottam, hogy Michael szeretne velem lenni. Megmondom őszintén egy kicsit megijedtem, mert fogalmam sem volt, hogy mit is akar tőlem” – mesélte a színésznő még 2001-ben Larry King műsorában. Douglas ekkoriban a Tökéletes gyilkosság című filmet promózta, míg Zeta-Jones a Zorró álarcát népszerűsítette. Amikor megpillantotta a férfit a hotel előterében, a színésznő először úgy ment el mellette, hogy fel sem ismerte. Később azonban a barátaik, Antonio Banderas és Melanie Griffith egy privát vacsora keretein belül bemutatták őket egymásnak.

„Michael nagyon figyelmesen megkérdezte, hogy odaülhet-e mellém” – elevenítette fel az estét az E News-nak a színésznő, majd férje vette át tőle a szót.

„Azt hittem minden esélyemet elszúrtam nála, mert valami nagyon nyálas szöveggel indítottam. Később a bárban is találkoztunk és nagyjából fél óra beszélgetést követően azt mondtam neki: tudod, én leszek a gyerekeid apja. Erre ő csak annyit felelt: sokat hallottam már rólad, így azt gondolom, itt az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak” – mesélte nosztalgikus hangulatban Douglas.

A színésznő azt is elmesélte, hogy ezt követően kilenc hónapon át hosszú órákat beszéltek telefonon, ám mindkettőjükben egyetlen gondolat motoszkált: miért nincsenek együtt. Majd egy hosszú beszélgetés során úgy döntöttek, megpróbálják, hiszen nagyszerűen érzik magukat egymás társaságában. Végül a lánykérés 1999-ben történt meg, a sztárpár pedig azóta is felhőtlen harmóniában él egymással.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.