Bővül a család Németh Kristóféknál?
2018-07-15  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A Fórum Színház igazgatója nemrégiben költözött össze kedvesével, Zitával, akivel kapcsolatuk felhőtlen: a lány nem csak Kristófot, de a színész kisfiát, Lócit is teljesen elvarázsolta, rendszeresen szerveznek közös programokat hármasban.

– Kezdünk hárman egy családdá válni, és ez nagyon jó érzés. Egy apának természetesen nagyon fontos, hogy a kedvese és a gyereke jól kijöjjenek egymással. Szerencsére Lóci és Zita esetében az első pillanattól látszott, hogy megtalálják a közös hangot – nyilatkozta a Best magazinnak a Barátok közt egykori sztárja. – Annyira jó a viszonyuk, hogy résen kell lennem, nehogy engem kihagyjanak valamiből. Múltkor például mondtam Lócinak, hogy később érek haza, de mondta, hogy nem probléma, ne siessek, ők úgyis elmennek moziba Zitával – mesélte nevetve.

A lap a színházigazgató jövőbeli tervei felől is érdeklődött.

– Mivel nagyon jól működik a mi kis hármasunk, természetesen szeretnénk majd hivatalossá tenni a kapcsolatunkat, sőt, a családbővítést is tervbe vettük. Én mindig úgy képzeltem, hogy nem csak egy gyerekem lesz, ha a Jóisten megengedi – mondta Kristóf. – A fiam már kezd komolyodni, és ő is egy erős, támogató báty lehetne egy kistestvér mellett. Szóval úgy tűnik, mindenkit boldoggá tenne, ha hamarosan eggyel többen lennénk – árulta el az olvasóknak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.