Bochkor Gábor drámai vallomást tett az exéről
2019-03-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár most Várkonyi Andreával történt szakítása óta szingli, a múltja nagyon színes Bochkor Gábornak, akit sokáig hazánk egyik legnagyobb szívtiprójaként tartottak számon. Számos hazai ismert nő tűnt fel régen az életében, Csisztu Zsuzsától kezdve, Tornóczky Anitán, Osvárt Andreán át Molnár Anikóig.

Bár jobbára ő dobta a nőket, azért őt is érték kudarcok – Dobó Kata például az amerikai karriert választotta helyette. De ennél cifrább szerelmi ku­darca is volt – írja a Bors -, amely az ATV-n futó #Bochkor című műsorának legutóbbi adásában bu­kott ki belőle. Vendégeivel – Jakupcsek Gabriellával, Wossala Rozinával, Lakatos Márkkal és Ganxsta Zolee-val – az érdekes-e, kire cserél az exed? témát kivesézve ugyanis el­árulta: szakításuk után az egyik volt kedvese a saját neméhez kezdett vonzódni.

– Volt egy né­met barátnőm, aki később több éven keresztül nővel volt. Átpártolt. De nekem ezzel nem volt bajom, nem volt rossz megélni – mondta a műsorban Bochkor, akivel ellentétben Ganxsta Zolee „abszolút megalázónak” tartja a szituációt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.