Berkiék belevágnak a babaprojektbe
2019-05-24  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Berki Krisztián felesége már régóta úgy érzi, megérett az anyaságra: Mazsi azt mondja, ősszel bele is vágnak a babaprojektbe.

Berki Mazsi

Berki Renáta, akit sokan csak Mazsinak becéznek, úgy érzi: Berki Krisztiánnal lett kerek az élete. Mazsi mindössze két héttel a megismerkedésük után költözött össze a műsorvezetővel, aki nagy titokban vette feleségül őt. A tavaly nyári ceremóniáról hamarosan egy felvétel is napvilágot lát majd. A pár ráadásul a családalapításon is gondolkodik már.

Berki Mazsi

– Szeretném, ha jövőre megszületne a gyerekünk Krisztiánnal, így ősszel bele is vágunk a babaprojektbe. Persze, sokan azt mondják, hogy ember tervez, isten végez, de én már húszévesen úgy éreztem, megértem az anyaságra. Sokan azzal ijesztgetnek, hogy ikreim lesznek. Őszintén szólva minden esélyem megvan rá, mivel anyukám első várandóssága ikerterhesség volt, csak sajnos felszívódott a másik magzat – mondta a Star magazinnak Berki Renáta, aki azt sem titkolja, hogy még férjnél volt, amikor megismerkedett a nála több mint tíz évvel idősebb műsorvezetővel.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.