Berki Krisztián már Pamela előtt is Renátát választotta
2018-03-13  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Akik végigkövették Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolatát, majd a szakításukat, végül új párjával való szerelmét, izgatottan várták az Esti Frizbit, ahol Renáta és Krisztián volt Hajdú Péter vendége.

A pár rendkívül boldog, közös jövőjüket, esküvőjüket, és a családalapítást tervezi, míg jó néhány rosszindulatú kommentelő nem jósol nekik hosszú kapcsolatot.

Ők eddig még nem tudták, hogy Berki Krisztiánnak hét évet kellett várnia arra, hogy meghódíthassa Mazsit. Az Esti Frizbi adásából kiderült, hogy Hódi Pamela is azért kerülhetett a képbe annak idején, mert Renáta kikosarazta Krisztiánt. Ezt maga Hajdú Péter mesélte el az ATV stúdiójában – írja a Ripost.

– Jól emlékszem, hogy Renáta indult az akkor még a feleségemmel közös szépségversenyen, ahol te megkerestél engem és arra kértél, mutassalak be Sarka Kata hasonmásának. Később Kata fel is hívta Renátát, hogy megadhatja-e neked a számát, és ő igent mondott – kérdezte Hajdú Péter, amit Krisztián nem tagadott:

– Tíz percig rizsáztam neki a telefonba, mire kinyögtem, hogy szeretném őt magammal vinni Ciprusra. Ő persze nemet mondott, így végül Pamela kísért el az útra… – árulta el Krisztián, aki tulajdonképpen hálás lehet Mazsinak, amiért akkor nemet mondott, hiszen ha akkor igent mond, nem biztos, hogy megtapasztalhatta volna, micsoda boldogság is apának lenni a kis Nati mellett.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.