Berki Krisztián magánéletéről vallott
2019-06-22  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Az egykori focista, a jelenleg üzletemberként tevékenykedő Berki Krisztián nehéz gyerekkora nyomán megtanulta, hogy csak magara számíthat. Többek között ezért is hajtott keményen, hiszen az volt a célja, hogy életében mindent megteremtsen magának.

Berki Krisztian

Berki Krisztián most minden, őt érintő kérdést megválaszolt, s nem csak az adócsalásáról, hanem a múltjáról, a jelenéről és a jövőjéről is őszintén beszélt a Hot magazinnak. Legelőször arra adott választ, mit szól ahhoz, amit az emberek gondolnak róla.

„Mindegyikért vállalom a felelősséget, mindegyik én vagyok. De vannak olyan skatulyák, amik bántják az igazságérzetemet. Amikor kiléptem az előző kapcsolatomból, rossz apának és társnak kiáltottak ki, miközben senki nem látott bele a miértekbe” – mondta.

A tévés a munka mellett most minden idejét a szerelmével, Mazsival és a kislányával, Natasa Zselykével tölti. Mint mondta, Mazsi teljesen megváltoztatta az életét és a nőkhöz való hozzáállását is.

Berki Krisztian

„A kapcsolataim szombattól szombatig tartottak. Utólag már azt is tudom, hogy a lányom anyukájával sem voltam igazán boldog. Mazsi az első nő, akibe szerelmes lettem, és ez mindent eldöntött. Egyszerűen passzolunk egymáshoz.”

Jóllehet neki nehéz gyerekkorral kellett szembenéznie, de a kislányának már mindent meg tud adni, amit szeretne. Ennek ellenére szigorú neveltetést kap, nem kényeztetik el, fontos számukra, hogy megtanulja a pénz értékét.

„Nem kap meg mindent. És már kezdi kapiskálni, hogyan kell bánni a pénzzel. Tudja, hogy a dinnye, a kukorica, amit a zöldségesnél veszek neki, mekkora értékkel bír” – mesélt gyereknevelési szemléletéről Krisztián, majd folytatta: „A lányomnak nem kell nélkülöznie semmiben, ott vagyok neki és leszek is, míg világ a világ, tiszta szívemből szeretem – de nem küzdök helyette.”

Berki Krisztian

Krisztián végül a jövőjéről is ejtett pár szót, amiből az is kiderült, hogy nagyon örülne, ha közös gyermekük lehetne Mazsival.

„Nekem tényleg csak a lányom és a feleségem számít, és persze, a kutyánk. Mi négyen vagyunk a Berkik. És remélem, 2020-ban már öten leszünk.”

Berki Krisztian

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.