Berki Krisztián és Pamela közösen ünnepeltek
2018-11-01  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Fontos nap volt Berki Krisztián (38) számára a szombat, ugyanis aznap ünnepelték lánya, Natasa Zselyke (5) ötödik születésnapját, amelyre a büszke édesapa fantasztikus bulit szervezett.

Ám nemcsak azért volt különleges a hét vége, hanem mert ott volt gyermekének édesanyja, Hódi Pamela (30) is, akivel tavaly szeptemberi, viharos szakításuk után most rendeződni látszik a kapcsolatuk. Sőt, mindkét félnek ott volt az új szerelme is!

– Nem hiszek abban, hogy egy olyan gyereknek, akinek nincsenek együtt a szülei, két külön szülinapot kéne tartani. Azt tartom jónak, ha a fontos ünnepeken a család együtt van – kezdte Blikknek Berki.

– Még a zsúr előtt megkérdeztem Natit, kit szeretne meghívni, ő pedig azt mondta, azt szeretné, ha apa és anya is ott lenne. Azt gondolom, egy felelősségteljes szülő túlteszi magát vélt vagy valós sérelmein, és felnő a feladathoz, ha a gyerekéről van szó. Idén Pamela is belement, hogy így ünnepeljünk – mondta a műsorvezető.

Mint kiderült, az egyik tortát Pamela édesanyja készítette, míg a másikat Berki kedvese, Katona Renáta, Mazsi.

– Nati azt kérte, amikor hozzák a tortákat, akkor Pamela és én üljünk mellette. A lányom talán most érezhette először, hogy bár már nem élünk hárman együtt, nem változott semmi, nekünk ő a legfontosabb, és együtt tudunk működni az anyukájával – mondta Krisztián.

– Nagyon fontos, hogy Nati miatt az édesanyjával normális legyen a viszonyunk. Szerencsére mind a ketten megtaláltuk a boldogságot más oldalán. Édesapaként az fontos, hogy Pamela boldog legyen, mert akkor lesz az a lányom is – tette hozzá Berki.

– Pamela végre belátta, hogy szülőként a gyermekünk érdekeit kell néznünk, ezt pedig a családtagoknak és a barátainknak is kötelességük elfogadni, hiszen Nati az első – zárta gondolatait Berki.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.