Békében vált el Hujbertől Cynthia
2018-12-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Tizenöt év után hivatalosan is véget ért Hujber Ferenc (44) házassága.

A színész és gyermekeinek édesanyja, Tölgyesi-Khell Cynthia (41) másfél éve költöztek külön, a bíróság pedig a napokban kimondta: már papíron sem alkotnak egy párt. A válás tényét az UFO egykori énekesnője az internetes közösségi oldalán adta hírül: mint írta, a döntés és a másfél évig húzódó procedúra lezárása igazi ajándék mindkettejük számára.

– Igen, elváltunk, megtörtént, de ennél többet nem szeretnék mondani – ismerte el a Blikknek szűkszavúan Cynthia, ám még így is bőbeszédűbb volt, mint Hujber, aki egyáltalán nem kívánt nyilatkozni.

Cynthia megkönnyebbült, miután a bíróság kimondta a válást.

– Szimbolikus jelentéssel bírt, hogy a bíróság elválasztotta őt Feritől, most végre ismét önmaga lett. Már régóta nem akart azzal szerepelni, hogy ő a színész Hujber felesége – mesélte a Blikknek a bennfentes. – Lelki megnyugvást jelent neki, hogy az idei karácsonyt úgy tudta együtt tölteni új párjával, hogy már nem házas. Boldogok, jól megvannak, a férfi pedig remekül kijön a gyerekekkel.

A sztárpár viszonya a kezdeti szerelmes esztendők után igen viharosan alakult. Talán ennek köszönhetően a válási procedúra is másfél éven át húzódott. A Blikk korábban úgy értesült, hogy Cynthia már 13 év után megpróbálta lezárni a kapcsolatát a színésszel, ám az eljárás elakadt. Tavaly azonban újra beadta a szükséges dokumentumokat, és úgy tudjuk, mostanra normalizálódott közöttük a helyzet, így a napokban sikerült békében elválniuk.

– Mindenben sikerült megegyezniük. Feri egy időben külföldön próbált szerencsét, ám nemrégiben visszaköltözött, hogy közelebb lehessen a gyermekeihez – mondta a Blikknek az ismerős. – Bár nincs senkije, jól érzi magát a bőrében. Minden erejével a munkára koncentrál.

Hujber Ferenc még a Valami Amerika 3 forgatása után költözött Kanadába, hogy ott próbáljon szerencsét, majd onnan Londonba távozott, ám nemrégiben onnan is hazatért, hogy ismét a hivatásának, a színészetnek éljen.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.