Baywatch-babával vigasztalódott Meghan exe
2017-12-02  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hosszú együttélés, rövid, gyors szakítással végződő házasság – ez jellemezte Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle­ (36) és korábbi férje, Trevor Engelson (41) holly­woodi producer kapcsolatát, aki a szakítás után nagyon nehezen heverte ki a válás okozta sokkot.

Meghan 23 éves volt, amikor megismerte a filmproducert. Hat évig éltek „vadházasságban”, és csak 2010-ben szánták rá magukat, hogy hivatalosan is egybekeljenek. Nem nagyon vették komolyan a formaságokat, a pár „bohém” esküvője mindössze 12 percig tartott Jamaicán.

Talán ez a hosszú együttélés lehetett az oka, hogy két év múlva elegük lett egymásból, és viharos körülmények között elváltak.

– A Meghannal való szakítás eléggé megviselte Trevort – mondta egy jóbarát, hozzátéve, hogy ez csak még rosszabb lett, amikor Meghan tavaly összejött Harryvel.

Trevor a válás után egy évvel új szerelmet talált: a legújabb Baywatch-film egyik csillagával, Charlotte McKinney-vel jött össze.

Ekkor se tudta azonban teljesen elfelejteni régi szerelmét, folyamatosan visszavágyott hozzá, egyszer még egy régi képet is megosztott kettejükről a Facebookon.

Érthetően ez a kapcsolat sem tartott sokáig, a hollywoodi producer pedig manapság már Tracy Kurland dietetikussal és táplálkozási szakértővel vigasztalódik.

Meghan tanult fiatalkori házasságkötése tapasztalataiból, a válás után sokkal kiegyensúlyozottabban élt. Karrierépítésbe kezdett, és emellett több alapítványnál önkéntes munkát vállalt. Mivel filmes munkái To­rontóba szólították, ott bérelt lakást. Szomorú volt azért, hogy Los Angeles-i barátai közül sokan Trevorhoz pártoltak.

Meghan Markle­ bár majd csak jövőre lép be hivatalosan is a királyi családba, Nagy-Britanniá­ban máris divatot teremtett. A Daily Mailnek nyilatkozó plasztikai sebész szerint ugyanis egyre többen kérik tőle a Meghan-orrot, azaz hogy olyan szaglószervet szabjon, mint amilyen Harry herceg kedvesének van. Markle még Kim Karda­shiant és Kylie Jennert is lenyomta ezen a téren.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.