Baukó Éva súlyos dolgokkal vádolja volt párját
2019-05-05  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Baukó Éva kitálalt botrányos kapcsolatáról, durva dolgokat állít volt pasijáról, akivel két évig volt együtt.

Bauko Eva

Baukó Éva a Facebook-oldalán minden lányt arra figyelmeztet, hogy ne kezdjenek azzal a férfival, akivel neki két évig volt kapcsolata. Az egykori VV-s állítása szerint a Tinderen megismert férfi párhuzamosan más nőkkel is szexuális viszonyt folytatott, akikkel Éva is beszélt időközben.

Mint írja, a sötét titkokra a héten derült fény:

„2 évig voltunk együtt, de a héten kiderült, hogy számos lánnyal volt együtt párhuzamosan. Úgy derült ki, hogy mindegyikkel beszéltem, s ledöbbenve és megalázva szembesültem azzal, hogy azokon a napokon, amikor VELEM volt és velem szexelt, képes volt más lányokkal is lefeküdni, úgy, hogy őket is azzal hitegette, hogy velük jár. És, ha ez nem lenne elég, ugyanebben az időben azért arra jó voltam neki, hogy 200 ezer forinttal kipótoljam a telefonját mert neki ilyenekre nem lenne pénze” – írja a posztban Baukó, akinek eszébe sem jutott, hogy a férfi kihasználja, noha a kapcsolatuk alatt sok mindent eltűrt tőle.

Bauko Eva

„Pl. azt is, hogy az ünnepek előtt erőszakosan kicsavarta a kezem, megrángatott és meg is pofozott. Most számomra egyértelműen kiderült, hogy folyamatosan megcsalt, velem párhuzamosan mindenkinek ugyanazokat hazudozta, ki tudja, hogy a telefont is hány csajjal vetette meg magának” – folytatta a BeleValó műsorvezetője, aki megpróbálta visszaszerezni a 400 ezer forintos telefonját a férfitól, aki állítólag csak kinevette, azt mondva neki, felejtse el.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.