Barátja így kérte meg Nyári Dia kezét
2017-11-04  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mint nemrég kiderült, eljegyezték a Barátok közt sztárját, Nyári Diát. Akkor egy Instagram fotóból mindössze annyi derült ki, hogy a sportriporterként dolgozó Kovács Dániel Párizsban kérte meg a hölgy kezét. Most a színésznő további részleteket árult el a Bestnek.

Egy barátnője diplomaajándéknak szánta a közös csajos utazást a francia fővárosba, ahova párja természetesen ezért nem kísérte el. Diának fogalma sem volt arról, hogy nemsokára egy pillanat alatt az egész élete megváltozik. A tervbe természetesen barátnője és Dia szülei is be voltak avatva.

– Egyik nap a (barátnőm) kérésere – mint kiderült, nem véltelenül – az Eiffel-torony környékén sétáltunk, amikor Dani váratlanul kilépett elénk, és csak ennyit mondott: “Helló, lányok!”. Finoman szólva is, meglepődtem, hiszen épp előtte beszéltünk telefonon, és azt mondta, dolgozik – mesélte a lapnak a színésznő. Szerelme pillanatokkal később letérdelt és feltette a nagy kérdést.

“Délután hármasban beültünk koccintani egy bárba a Moulin Rouge mellett, majd Dani repült is vissza Budapestre. Mint kiderült, nem csak a barátnőmet avatta be a tervébe, hanem szüleimet is, ugyanis előbb aputól megkérte a kezemet, majd anyu segített neki gyűrűt választani.”

Az esküvő szervezése nehéz feladat lesz számukra, hisz egyikük családja Győrben él, míg Dani családja Egerben él. Az viszont biztos, hogy 2019-re tervezik a lagzit.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá