Balla Eszter őszintén vallott a magánéletéről
2019-08-19  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ritkán mesél magánéletéről Balla Eszter (39), ám most kivételt tett. A színésznő és férje, Garas Dániel (46) három gyermeket nevel, Emmát, Alizt és Palkót, akikre hetente egy nap bébiszitter vigyáz, a nagyszülők pedig csupán pár utcányira laknak tőlük, így ők is bármikor be tudnak segíteni. Szükség is van rá, hiszen a színésznő rengeteget dolgozik, ám nem volt ez mindig így.

Balla Eszter

– Gyorsan jött a siker, ez igaz, de aztán jöttek a hullámvölgyek is. Először fel sem fogtam, milyen sikeres filmekbe kerültem. Sokan ma is a Moszkva térből és a Kontrollból emlékeznek rám – mondta Eszter a csalad.hu-nak adott interjújában.

– A színpadon is nagyon jó volt minden. A kaposvári Csiky Gergely Színházba kerültem, jó és nagy szerepeket játszottam. Erre vágytam, meg is kaptam. Majd aztán hosszú évekig nem hívtak forgatni. Közben eljöttem Kaposvárról, azt gondoltam, ez a szekér majd Budapesten is így megy tovább. Aztán nem ment.

Balla Eszter

A színésznő arról is mesélt, hogyan őrzik férjével házasságukban a tüzet a megismerkedésük után 19 évvel.

– Figyelni kell a másikra, és küzdeni a kapcsolatért. A banánhéjon könnyen el lehet csúszni, és ha a két út nagyon távolodik egymástól, akkor már nehéz újra ugyanarra a pályára kerülni. Időben kell megállítani a kisiklást – folytatta az interjúban. – Én otthon ülő lennék, mert azt a néhány szabad estémet szeretem a gyerekeimmel tölteni. De a férjem ebben szigorú, elvisz vacsorázni, moziba, színházba. De olyan is van, hogy egy-két napra elutazunk. Ő az utazástervező, én meg az összecsomagoló.

Balla Eszter

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.