Balázs Andi elárulta, mikor szeretne gyereket
2019-09-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Balázs Andi komoly elhatározásra jutott párjával. Többek között már azt is tudja, mikor fognak terveik szerint egybekelni és azt is, hogy mikor vágnának bele a babaprojektbe. Azonban egy ennél sokkal meglepőbb dolgot is elárult.

Balazs Andi

Balázs Andi és párja, Gábor immár tizenhat éve élnek együtt boldog párkapcsolatban. Így egyáltalán nem csoda, ha a házasságon és a családalapításon gondolkoznak. A színésznő azonban azt is elárulta, hogy ha a sors úgy hozza, az örökbefogadással sem lenne gondja, sőt.

„Gáborral rajta vagyunk a családalapításon, de én az örökbefogadástól sem zárkózom el. Sőt! Ha úgy alakul rögtön két gyermeket, tesókat fogadnék örökbe. Biztos vagyok benne, hogy az első perctől fogva imádnám őket, és sajátomként tekintenék rájuk” – árulta el a színésznő a Lokál lapjának.

Balazs Andi

A témával kapcsolatban párja is hasonlóan gondolkodik, így mint sok minden másban, ebben is egyetértenek. A pár tervei szerint egyébként 20 éves évfordulójuk alkalmával tennék hivatalossá kapcsolatukat, még pedig egy franciaországi utazás alkalmával. S jóllehet, hogy tizenhat év nagyon hosszú időnek hangzik, de Andi elmondása szerint a szikra még mindig ugyanúgy megvan köztük.

„Imádjuk egymást apróságokkal meglepni, ezek azok a dolgok, amelyek képesek a mókuskerékből egy kicsit kiszakítani. Ismerjük egymáshoz a kulcsot, pontosan tudjuk, hogy mivel lehet a másikat levenni a lábáról, azt hiszem ez a jó kapcsolat alapja. Még három évig lány vagyok, utána ugyanis elérkezik a huszadik évfordulónk, amikor végre egybekelünk. Lesz egy szűk körű esküvő Párizsban és egy hetedhét országra szóló lagzi itthon. Már alig várjuk” – mondta vidáman Balázs Andi.

Balazs Andi

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.