Az otthon az a hely, ahol a húsvéti ünnep igazán különleges…
2019-04-15  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Ha jobban belegondolunk, minden ünnepet azt tesz igazán különlegessé, hogy szeretteinkkel együtt tudjuk tölteni az időt, kiszakadva a szürke hétköznapok körforgásából. Ha a közelgő húsvétra gondolunk akkor nincs is annál jobb, mint mikor a közösen elkészített sonkát, vagy akár kalácsot együtt fogyasztjuk el családunkkal.

Az otthon melege egy érzés, egy hangulat, melyet az ünnepek még inkább előcsalogatnak. Az otthon az a hely, ahol egy nehéz nap után kiszakadva a napi rohanásból egy csésze gőzölgő, forró ital társaságában megpihenhetünk. Ahol elkészíthetjük  nagymamáink, édesanyáink által kipróbált recepteket, ezáltal is meghittebbé és vidámabbá téve az együtt töltött pillanatokat.

A Koronás Cukor megújult csomagolásaival pontosan az otthon melegének érzését, hangulatát kívánja felszínre hozni, mely termékeik használatát övezi. Az otthon melege mindannyiunknak megnyugvást jelent egy fárasztó nap végén, egy hely, ahol a legnagyobb ajándék egy szelet a nagyi sütijéből, ahol egy csésze forró ital kiszakít minket a mindennapok gondjaiból, vagy akár egy hely, ahol a család együtt süthet, főzhet. Megújult termékeikkel szeretnének részesei lenni mindannyiunk konyhájának ezzel is megédesítve mindenki otthon töltött pillanatát.

Az együtt töltött pillanatok, a készülődés a húsvéti ünnepekre, az arra történő főzés és sütés megismételhetetlen és felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg egész családunkat. Ezek a pillanatok lesznek azok, melyekből erőt tudunk majd meríteni a nehéz hétköznapokon.

Készüljünk együtt az idei húsvétra is családunkra odafigyelve, közös élményeket szerezve. A hagyományos ünnepi szokásokkal pedig vidám pillanatokban lehet részünk. Egy közös tojásfestéssel, akár a viaszos festést választjuk, akár filctollal vagy színes tollakkal díszítjük, hatalmas élmény lehet a gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Kellemes hangulatot csempészhetünk barka vagy aranyeső ágakra aggatott színes tojásokkal, vagy papírból készített nyuszikkal, de nagy örömet szerezhet egy farönkre festett nyuszifej is. A húsvéti asztalt színes kavalkádja mellett, a gyerekek tányérját könnyen nyuszisra vagy csibésre varázsolhatjuk. Az ünnep alkalmával pedig ne hagyjuk ki az izgalmas tojáskeresést vagy a locsolkodás élményét.

Ha pedig idén új receptet szeretnénk kipróbálni, vagy kíváncsiak vagyunk a csomagolóváltással kapcsolatban még több információra, akkor látogassunk el a www.koronascukor.hu weboldalra, ahol a termékeikről is tájékozódhatunk, valamint szuper, már kipróbált recepteket találhatunk.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.