Az őszi szezon legvonzóbb frizuratrendjei
2017-10-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Ezeket a férfiak is szeretni fogják.

Rövid haj

  1. Egyedi pixie

Tudjuk, mennyire különleges tud lenni egy jól vágott pixie frizura, a mostanában annyira divatos platina (vagy ősz) pedig duplán feldobja az amúgy is merész fazont.

  1. Franciás sikk

A francia nők tudják, mitől döglik a légy, és nem félnek klasszikus vonásokat csempészni még ilyen rövid séróba sem. Az elegáns hullámok egyedivé és sikkessé teszik a megjelenést.

  1. Extra és vagány

Borzolt, vagány és irtó dögös. A színésznő Jaimie Alexander (Thor, Rejtjelek) frizurája mára védjegyévé vált, és ő az egyik jó példa arra, hogy a rövid haj is lehet szupernőies.

Félhosszú haj

  1. Metálfényű burgundi

Korábban megírtuk, hogy az idei őszi szezont a burgundi nyerte meg hajszín szemponjából, a sötét árnyalat tökéletesen passzol a hűvös szezonhoz, a metálos beütés pedig csak fokozza az összhatást.

  1. Szabályos rosé

Egyre inkább teret hódítanak a rosé átmenetes frizurák, ezeket inkább szőkéből és nagyon világos barnából szokták elkészíteni. Legyen a hajunk full egyenes vagy hullámos, ez az árnyalat nagyon jól mutat bármilyen fazonnál.

  1. Az aszimmetrikus “csapott”

A modellek kedvenc mozdulata, amikor a laza, könnyed hajukat dobálják össze-vissza, egyik oldalról a másikra. Ez nem csak praktikus – lévén, hogy extra tartást kölcsönöz -, de kimondottan szexi is.

Hosszú haj

  1. Szigorú alsó konty

Tipikus “irodai” viselet, egy konzervatív kosztüm legjobb kiegészítője. Ha hosszú a hajad, de unod a hagyományos copfot, akkor próbáld ki ezt a könnyen elkészíthető alsó kontyot.

  1. Laza hullámok

A férfiak kedvenc hajviselete, ami soha nem megy ki a divatból. Lágy “tengerparti” hullámok, kissé rendezetlen, tökéletlen stílusban, de pont ezért annyira vonzó ez a frizura.

  1. Határozott frufru

A szabályos, határozott frufru és mellé az egyenes frizura egy nagyon magabiztos és szigorú kisugárzást kölcsönöz, nem csoda, ha az orosz nők például imádják ezt a hajviseletet.

Forrás: Femcafe.hu

Szólj hozzá