Az online társkeresés 5 előnye
2018-09-20  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A hagyományos társkeresés híve vagy? Eddig mindig startból elutasítottad az online társkeresést azért, mert úgy gondoltad, hogy nem ugyanolyan érzés online megismerkedni valakivel, mint élőben? Alábbi cikkünkben felsoroljuk az online társkeresés 5 előnyét, ami miatt mégis érdemes lenne megpróbálkoznod az online párkereséssel.

1. Könnyen megszabadulhatsz a selejttől

Ha kihasználod az online társkereső oldalak adta lehetőségeket, akkor könnyen és egyszerűen megszabadulhatsz azoktól a személyektől, akikkel soha nem szeretnél kapcsolatba kerülni. A társkereső oldalakon lehetőséged van pontos kritériumok alapján megválasztani a partnereidet, akár kor, hajszín, hobbi, szakma vagy jövedelem alapján is.

2. Saját feltételeket szabhatsz meg

Az online társkeresés kényelmes és rugalmas. Profiloldaladon csak annyi információt adhatsz meg magadról, amennyit szeretnél, és elkerülheted azokat a férfiakat is, akik számodra nem érdekesek. A társkereső oldalakon megengedheted magadnak, hogy csak akkor kommunikálj, amikor kedved van hozzá, azonban arra mégis figyelj, hogy hajnali kettőkor semmiképp se küldj üzenetet valakinek, hiszen semmi nem visszataszítóbb, mint amikor valaki az éjszaka kellős közepén férfiakra vadászik.

3. Egyszerre több dolgot is elintézhetsz ismerkedés közben

Miközben online beszélgetsz valakivel, nyugodtan befizetheted a számláidat, vagy akkor is nyugodtan cseveghetsz, amikor épp a fodrásznál várod, hogy elkészüljön az új hajszíned. Köztudott az, hogy a nők egyszerre több mindennel képesek foglalkozni, ezért használd ki ezt a női képességedet ezen a téren is.

4. Időt és pénzt spórolsz meg

A randizgatások sok pénzbe és időbe kerülnek. Az online társkeresés viszont lehetőséget biztosít neked arra, hogy kipróbáld a kapcsolat sikerességét, még mielőtt pénzt költenél rá. Az online társkeresés során nem kell fölösleges kávézgatásokra vagy vacsorázgatásokra pazarolnod a pénzed csak azért, hogy kiderüljön, mégsincs közöttetek semmilyen fizikai vonzalom, vagy bármi közös tulajdonság, és hogy a kedves randipartnered egy épkézláb mondatot sem tud elmondani.

5. Sokkal könnyebb nemet mondani

Sokkal könnyebb online visszautasítani valakit, mint a való életben. Bár a visszautasítás sokkal könnyebb online felületen, mégis nagyon fontos tudnod azt, hogy az embereknek érzelmeik vannak, függetlenül attól a környezettől, amiben kommunikálnak. Amikor visszautasítasz valakit az online társkereső oldalon, mindig tedd ezt elegánsan és udvariasan.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.