Az Ázsia Expressz alatt megerősödött Janicsák Vecáék kapcsolata
2019-09-21  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Janicsák Vecát és férjét, Ladányi Jancsó Ábelt minden hétköznap az Ázsia Expressz 2 műsorában láthatják a televízió nézői. Most a páros elárulta, hogy ki hiányzott nekik a legjobban távollétük alatt, illetve, hogy milyen hatással volt rájuk a verseny.

Janicsak Veca

Vecának és Ábelnek hároméves kislányuk, Emma hiányzott a legjobban. Jóllehet, tudták, biztonságban van, hiszen a családra bízták a gyermeküket, egy valami miatt mégis nagyon aggódtak:

„Nagyon megterhelő volt távol lenni Emmától. Tudtuk, hogy minden rendben lesz – hiszen a családdal és a barátokkal volt, szerető közegben –, mégis negatívan éltük meg, hogy nem tudtunk volna belátható időn belül mellette lenni, ha szüksége van ránk. Nekünk, azt hiszem, sokkal rosszabb volt ez, mint neki. Ő ugyanis nagyon élvezte, hiszen mindenki körülötte sürgött-forgott itthon” – mondta Janicsák Veca a Lokálnak.

Janicsak Veca

Az Ázsia Expressz során az énekesnő elmondása szerint még inkább megerősödött a kapcsolatuk, mert rájöttek, hogy együtt nagyon jól tudnak fejlődni, egy célért küzdeni, illetve túllépni jelentéktelen dolgokon.

„A gyakorlati dolgok a hétköznapokban is többnyire az én kezemben vannak, ez így alakult ki nálunk, illetve Ábel egyébként is inkább konfliktuskerülő természet, ám ez a műsor ilyen téren sokat formált rajta. A műsor alatt mind a ketten változtunk, Ábel megtanult jobban beleállni a konfliktusokba, főleg, amikor az elveinkről van szó, én pedig azóta könnyebben adok át terheket a férjemnek, aki ezeket büszkén viseli. A hetedik év megerősített minket egymásban” – mondta Janicsák Veca.

Janicsak Veca

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.