Az apaságról vallott az X-Faktor egykori győztese
2018-09-18  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az apaságról vallott az X-Faktor egykori győztese: Oláh Gergő mindig is vágyott arra, hogy fiatalon váljon édesapává, álma pedig teljesült, ám azt nem tervezte, hogy négy gyermeke lesz.

Nemrégiben jött világra Oláh Gergő negyedik gyermeke, jóllehet az X-Faktor harmadik szériájának nyertese, a Szenzációs Négyes játékosa eredetileg csak három csemetét szeretett volna. Abban azonban mindig is biztos volt, hogy fiatalon szeretne apukává válni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

– Húszéves voltam, amikor az első gyerekem a világra jött, másfél év múlva, majd újabb négy évre rá érkezett a következő, a napokban pedig a negyedik. Bevallom, én már tizenévesen úgy képzeltem, hogy nagyon fiatal apuka leszek. Mindez persze, csak szép álom maradt volna, ha nem találok hozzá megfelelő társat. Olyan feleséget kerestem, aki ugyanígy képzeli a jövőt – szögezte le a Story magazinnak Oláh Gergő. – Az édesanyám kezdettől három gyerekben gondolkodott, számomra ez volt a követendő példa. Aztán mégis négynél járunk már, és ki tudja, mit hoz a jövő… – mondta.

– Amikor negyven leszek, a nagyobbik lányom akkor tölti be a húszat. Azért vágytam korai apaságra, hogy együtt csinálhassunk programokat a gyerekeimmel, és felnőttként is barátok legyünk – vallotta be a magazinnak az énekes, aki úgy véli, mindig előrébb járt kortársainál, és mindent hamarabb élt meg másoknál. Hozzátette: tinédzserként bulifüggő volt, ám felesége megszelídítette őt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.