Aurelio eljegyezte a szerelmét
2018-12-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Megnősül Aurelio Caversaccio (26)! A botrányhős Máltán, a TV2 kaland-realityjében, A legbátrabb párosban kérte meg kedvese, Dominika kezét.

A szerelmesek kisebb megszakítással három éve alkotnak egy párt, s úgy tűnik, kapcsolatuk minden próbát kiállt.

– Durva, hogy magamról és a lánykérésről egy mondatban beszélek, soha nem gondoltam volna, hogy megkérem valaki kezét – kezdte a Blikknek Aurelio.

– Nem titok, korábban sok konfliktusunk volt, de helyreállt a kapcsolatunk. Úgy voltam vele, ha együtt végigcsináljuk a játékot, és nem szakítunk, akkor megkérem a kezét. Már hónapokkal korábban kitaláltam és elterveztem mindent.

Aurelio mindig kínosan ügyel a megjelenésére: nemcsak ruhái, de a kiegészítői és az ékszerei is mindig tökéletesen passzolnak. Nem csoda, hogy a gyűrűt is nagy gonddal választotta ki.

– Dominika nem nagyon hord ékszert, de tudtam, hogy mi tetszik neki. Fehérarany a foglalat, és van rajta jó néhány gyémánt is. Nem pár tízezer forintba került, megadtam a módját az egésznek. Bár a méretet elrontottam, kicsit nagy lett, de ez legyen a legnagyobb baj. Nem térdelek le többször senki elé, ezért az egyetlen lánykérésnek tökéletesnek és romantikusnak kellett lennie – árulta el Aurelio, aki jól eldugta a kézipoggyászába a gyűrűt, nehogy lebukjon.

– Amiatt is izgultam, mi lesz, ha nemet mond. Az a legcikibb dolog a világon. Az én előéletemmel nem gondolta volna senki, hogy megállapodok, ezért szinte mindenki meglepődött. Anyukám nagyon örült, talán ő szerette volna a legjobban, már mondogatta nekem egy ideje. Utólag tudtam meg, hogy a hagyomány szerint a férfinak ki kell kérnie a lányt az apjától, de én ezt nem tettem meg. Mondjuk nem is vagyok egy nagy hagyománykövető. Az esküvőt nem akarjuk elkapkodni, nem hiszem, hogy hamarosan lesz lagzi – szögezte le Aurelio.

Manapság nem ritka, hogy a jegyespár vár az esküvővel, míg gyermekük születik.

– Mindig is az volt az álmom, hogy a ceremónián már ott legyenek a gyerekeim is, ők hozzák majd a gyűrűt. Nagyon szeretnék már apuka lenni, remélem, minél hamarabb összejön majd – mesélt terveiről a TV2 versenyzője.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.