Ariana Grande őszintén beszélt párkapcsolati problémáiról
2018-05-25  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Ariana Grande és párja a rapper Mac Miller két év után szakítottak, ami olyan váratlanul érte a rajongókat, hogy azonnal találgatni kezdték, mi lehetett a probléma.

Néhány forrás szerint az énekesnő félre kacsintgatott, mert új párjával már együtt is vannak, ő pedig nem más, mint Saturday Night Live amerikai tévéműsor komikusa, Pete Davidson. Ezt még egyikük sem erősítette meg, de az énekesnőt rengeteg támadás éri. Sokan kérdőre vonták és nem értik, hogyan szakíthatott azzal az emberrel, aki egy dalt is írt róla. Ariana azonban most teljesen érthető módon kifakadt és reagált a vádaskodó hangvételű kommentekre.

– Abszurd, hogy a női önbecsülést és önértékelést csak annyira tartod, hogy szerinted egy nőnek egy mérgező kapcsolatban kellene élnie, csak azért, mert valaki írt róla egyszer egy dalt. Ami egyébként nem teljesen igaz. Én nem egy bébiszitter vagyok, és nem is egy anya, és egy nőnek sem szabadna, hogy így érezze magát egy kapcsolatban. Én törődtem vele és folyamatosan támogattam, hogy leszokjon az ivásról (továbbra is fogom), évekig imádkoztam azért, hogy összeszedje magát. De egy nőt hibáztatni azért, hogy egy férfi nem képes összekapni magát, az egy hatalmas hiba!- írta Ariana

Forrás: Glamour.hu

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.